Om os

petersteinunn

Skipper Peter og First Mate Steinunn

Historien om Kroul Sailing Adventures startede tilbage i 2008, hvor jeg (Peter, skipper) første gang fik idéen til at sælge alt og sejle jorden rundt.

Jeg ønskede at starte et anderledes rejsebureau – et som tilbød den unikke mulighed for alle, at sejle til fjerne kyster, og uden nødvendigvis at have nogen sejlerfaring. Projektet udviklede sig over 4 år med drømme, forberedelser, et halvt tons bøger, sejleruddannelser og sejlerferier. I 2011 gennemførte jeg min første sejlerferie som kaptajn og rejsearrangør, hvor jeg en sommer havde 26 forskellige gæster med i det græske øhav på en Atlantic 61 sejlbåd.

I slutningen af 2012 blev drømmen realiseret, og jeg solgte min sidste andel af det firma jeg grundlagde 18 år tidligere – Athena IT-Group. Over julemiddagen, blev min kæreste Steinunn (First mate og medical officer om bord) og jeg enige om, at nu skulle vi afsted. Så var der ingen vej tilbage, og i løbet af ganske få måneder lykkedes det os, at sælge både hus, biler og møbler og købe vores sejlbåd Athena II.

Vi tog afsted til tyrkiet hvor båden lå i juni 2013, og i juli havde vi allerede vores første gæster om bord. Vi sejlede igennem middelhavet de kommende 6 måneder, og i november 2013 krydsede vi atlanten. Se video fra turen over Atlanten her

Kroul Sailing Adventures  Ltd er nu et registreret rejseselskab, som fokuserer på at tilbyde eventyrlige sejlerrejser i nogle af de bedste sejlområder i verden. Vores skib Athena II er registreret og forsikret til at sejle med gæster, og du har dermed muligheden for at komme med ud at sejle på en unik måde.

Lidt om os:


peter2Skipper Peter Kro
ul (Født 1975, Yachtmaster Offshore)

Jeg er oprindeligt uddannet elektriker, men startede allerede mit eget IT-firma mens jeg var i lære som 19 årig. Firmaet voksede og endte med at blive børsnoteret i 2007. Undervejs har jeg også uddannet mig som programmør og studeret MBA på Henley, UK. På et tidspunkt blev jeg træt af kontorer og powerpoints, og ønskede at ændre mit liv radikalt. I dag lever jeg af at være konsulent, investor og kaptajn på Athena II. Jeg elsker at sejle og arbejde med båden – specielt det tekniske, og her er der rigeligt at se til på Athena II.

Udover at sejle interesserer jeg mig for videnskab, science fiction, madlavning, vin, dykning, musik, film, eventyr og er altid klar på en god fest!

steinunn2First Mate & Medical Officer Steinunn Sigurdardottir (Født 1974, Yachtmaster Offshore)

Jeg er oprindelig født i Island, men har boet i Danmark siden 1994. Jeg er uddannet sygeplejerske og har 2 dejlige drenge. Efter jeg mødte Peter blev jeg bidt af at sejle og være på havet, og jeg elsker hver dag i vores nye maritime liv. Udover at sejle nyder jeg at løbetræne, yoga, mad, vin og gode fester om bord. Jeg ser frem til at dele vores eventyr med masser af interessante mennesker fra hele verden – vi ses derude!